Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Σάκης Ρουβάς: με ποια ανταλλάσει φιλιά – «φωτιά»;!



 Το νέο videoclip του Σάκη Ρουβά
 Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ τραγουδάει «οι δυο μας» και ξεσηκώνει.
Ο αγαπημένος μας Σάκης παρουσιάζει άλλη μια νέα του επιτυχία από το πολυπλατινένιο album του «Παράφορα» με τίτλο «Οι δυο μας», σε μουσική του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους του Γιάννη Ρεντούμη, που οπτικοποιήθηκε σε ένα επιβλητικό video clip.

Μετά τα συνεχόμενα επιτυχημένα singles των τελευταίων χρόνων το «Οι δυο μας» αποτελεί το νέο απόλυτο hit στα ραδιοφωνικά airplays ενώ ξεσηκώνει με τους στίχους του και τη μουσική του όπου και αν ακουστεί.
Απολαύστε το βίντεο!
Απανταχού «Ρουβίτσες» -και όχι μόνο-, κρατηθείτε γιατί το νέο video clip του Σάκη Ρουβά «Οι Δυο μας», είναι γεγονός! Όσοι τον θυμάστε να το τραγουδά στη σκηνή του «Madwalk» με την συνοδεία της Βίκυς Καγιά, ετοιμαστείτε για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό video clip όπου ο Σάκης είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών!

Φορώντας καρό πουκάμισο με άσπρο T-Shirt ασορτί με το μοντέλο το οποίο τον συνοδεύει, ο Σάκης τραγουδά στην «αγαπημένη» του: «σε νιώθω σαν να είσαι εδώ, και θέλω τόσο να σου πω μείνε εδώ»!

Με τη συνοδεία μπαλέτου αλλά και ενός εντυπωσιακού μοντέλου στο ρόλο της «καλής» του, ο Σάκης περπατά και της στέλνει το μήνυμα του: «Κι αν η μέρα σου έχει μόνο βροχή, θα είμαι εκεί πάντα μαζί, να σε παίρνω μια ζεστή αγκαλιά, με δυο φιλιά φωτιά» της λέει.
Για του λόγου το αληθές, το video clip μας επιφυλάσσει και μια «καυτή» έκπληξη, αφού προς το τέλος ο Σάκης δίνει ένα φλογερό φιλί στην «αγαπημένη» του!

Ο τραγουδιστής ανακοίνωσε το νέο του video clip μέσω Twitter, γράφοντας στα Αγγλικά: «Παρακολουθήστε το νέο μου video clip “Οι Δυο Μας”, και πείτε μου τι σκέφτεστε».

Τα λόγια είναι περιττά! Θαυμάστε τον Σάκη Ρουβά στο νέο του clip, που μπορεί εκεί ν΄ανταλλάσσει «καυτά» φιλιά με άλλη, όμως όλοι ξέρουμε ότι το τραγούδι είναι αφιερωμένο στη μια και μοναδική γυναίκα της ζωής του Κάτια Ζυγούλη με την οποία είναι πολύ ερωτευμένος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου