Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Από το «X-Factor» στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου


Από το «X-Factor» στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου


Ο Σάκης Ρουβάς δέχτηκε πρόταση από τον Σταμάτη Φασουλή να εμφανιστεί το καλοκαίρι στη Επίδαυρο, σε μια παράσταση-έκπληξη. Όλα δείχνουν ότι είναι έτοιμος να πει το τελικό «ναι» και να ξεκινήσει την προετοιμασία για την πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα του.

Η συνεργασία Φασουλή - Ρουβά έχει να κάνει με την παράσταση του έργου «Τα άπαντα της αρχαίας ελληνικής και ρωμαϊκής γραμματείας». Πρόκειται για μια συρραφή κειμένων που τα μελετάει αυτή την εποχή ο Σταμάτης Φασουλής, ο οποίος πολύ σύντομα θα κατασταλάξει στις λεπτομέρειες.

«Είναι αλήθεια ότι ο Σάκης δέχτηκε πρόταση από τον Σταμάτη Φασουλή για να παίξει στο θέατρο της Επιδαύρου. Έγιναν συζητήσεις και αυτή την εβδομάδα εκκρεμεί ακόμη μία συνάντηση για να κουβεντιάσουν τις λεπτομέρειες. Το σκέφτεται σοβαρά, αφού εκτιμά πολύ τη δουλειά του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού, και του έχει μεγάλη εμπιστοσύνη. Θέλει δε για τον εαυτό του να κάνει κάτι πάρα πολύ ωραίο!» δηλώνει στην εφημερίδα «Espresso» άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του τραγουδιστή και συμπληρώνει: «Εκτός από την πρόταση του Φασουλή, ο Σάκης δέχτηκε και άλλες προτάσεις τους τελευταίους μήνες για να εμφανιστεί στο θέατρο: στο Μέγαρο Μουσικής αλλά και στο “Παλλάς”».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου