Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ο Σάκης Ρουβάς φοράει την sakis rouvas collection

Ο Σάκης Ρουβάς φοράει...

sakis_rouvas
Η Sakis Rouvas Collection, η πολυαναμενόμενη ολοκληρωμένη συλλογή ρούχων για άνδρες και γυναίκες από τον κορυφαίο Έλληνα star Σάκη Ρουβά, διατίθεται αποκλειστικά στα SPRIDER STORES σε όλη την Ελλάδα από τις 21 Οκτωβρίου για να κατακτήσει το κοινό και να ορίσει το σύγχρονο στιλ με τρόπο προσιτό για όλους.
Μέσα από τη συνεργασία του Σάκη Ρουβά με μια ταλαντούχα δημιουργική ομάδα designers και stylists, δημιουργήθηκε η Sakis Rouvas Collection, με βάση την προσωπική φιλοσοφία του Σάκη για τη μόδα και το στιλ, δίνοντας έμφαση στην άνεση και την κομψότητα που αναδεικνύεται από τις υφές και τις λεπτομέρειες.
«Μέσα από τη συλλογή, πραγματοποιείται ένα από τα όνειρά μου, να δημιουργήσω ρούχα με ποιότητα και αισθητική που απευθύνονται σε όλους. Νιώθω μεγάλο ενθουσιασμό που η Sakis Rouvas Collection μετά από τόσο καιρό εντατικής δουλειάς βρίσκεται στα SPRIDER STORES . Πιστεύω ότι η συλλογή θα αγαπηθεί από το κοινό και θα εκφράσει τις σύγχρονες ανάγκες του. Άλλωστε, εμπνευστήκαμε από τις γυναίκες και τους άνδρες που θέλουν να έχουν ένα ξεχωριστό, ελεύθερο στιλ στην καθημερινότητά τους» δήλωσε ο Σάκης Ρουβάς για τη δημιουργία της Sakis Rouvas Collection.
Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη σειρά ρούχων που περιλαμβάνει από αθλητικές casual επιλογές μέχρι βραδινές εμφανίσεις, με αναφορές σε αγαπημένες φόρμες και υφές, διαχρονικές τάσεις και τελικές λεπτομέρειες που φέρουν την επιμέλεια και την υπογραφή του Σάκη Ρουβά.
Η Sakis Rouvas Collection που διατίθεται αποκλειστικά στη μεγαλύτερη ελληνική πολυεθνική αλυσίδα οικονομικής μόδας SPRIDER STORES, αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά της μαζικής ένδυσης, με ρούχα και αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες με high-end αισθητική σε προσιτές τιμές.
IU8U7428
IU8U7436
IU8U7448
IU8U7453
IU8U7465
IU8U7470
IU8U7488
IU8U7495
IU8U7512
IU8U7518
IU8U7536
IU8U7557
IU8U7560

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου