Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Άννα Βίσση Μιλάει για τη συνεργασία της με τον Σάκη Ρουβά και το δίσκο με τον Καρβέλα

Η Άννα Βίσση μέσω του επίσημου site της ανέβασε ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα προς όλους τους θαυμαστές της, στο οποίο μίλησε για τη νέα δισκογραφική της δουλειά, που φέρει την υπογραφή του Νίκου Καρβέλα αλλά και το σόου στο «Αθηνών Αρένα».

Αφού ξεκουράστηκε το περασμένο καλοκαίρι, όπως είπε η ίδια, επέστρεψε στο στούντιο. «Άλλος ένας μεγάλος δίσκος με τον Καρβέλα. Δεν ξέρετε πόσο χαρούμενη και συγκινημένη με κάνει να αισθάνομαι. Ξέρω ότι πολλοί από σας το θέλατε πραγματικά. Τα τρία πρώτα τραγούδια θα ακούσετε στο Αθηνών Αρένα, και μέχρι τέλος του χρόνου, ή αρχές του επόμενου, θα βγει και όλος ο δίσκος».

Για το φετινό της «Face2Face» σόου μαζί με τον Σάκη Ρουβά, η Ελληνίδα σταρ δήλωσε: «Εκτός από τα φοβερά εντυπωσιακά σκηνικά, η χορογράφος, τα visuals και όλα αυτά, χαίρομαι που συνεργάζομαι ξανά με την Κριστίν Κρόκος στη σκηνοθεσία, η οποία βοήθησε και σε αυτή την ένωση με τον Σάκη. Η ενέργεια που αισθάνομαι και η μουσική που αγαπάμε ταιριάζουν, και νομίζω πως θα βγει κάτι σημαντικό. Σας περιμένω εκεί, δεν θα σας πω περισσότερα».
http://annavissilive.com/flipbox.php

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου