Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ : 12 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΔΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΑΚΗ ΡΟΥΒΑ ΓΙΑΤΙ ΑΞΙΖΕΙ

1. Πριν απ' όλα σκέψου ότι ο Σάκης ανήκει σε όλες τις γυναίκες και εσύ,ως μια από αυτές,πρέπει να μπεις στο ίδιο καζάνι για να μην έχεις να λογοδοτήσεις σε κανέναν κακοπροαίρετο μ***κα!!!

2. Ξεσκόνισε τα cd από την εφηβεία σου και βάλε να ακούσεις δυνατά το 'Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα'.

3. Βρες ό,τι αφίσα έχεις στο αρχείο σου ή τρέχα να αγοράσεις το πρώτο περιοδικό που θα δεις με τη μούρη του Σάκη και κόλλα παντού φωτογραφίες του.Στο ψυγείο σου,στο γραφείο σου,ακόμη και στο πάτωμα.Στην ανάγκη κάνε ειδική παραγγελία πλακάκια με τη φάτσα του απόλυτου Έλληνα ποπ σταρ.

4. Άρχισε να ξεπατικώνεις φιγούρες και στίχους από το 'Όλα καλά' και το 'Άντεξα' για να μπεις στο κλίμα και να νιώσεις το ρεύμα του ποπ ειδώλου να κυλάει στις φλέβες σου.

5. Άρχισε να διαβάζεις.Μάθε τα πάντα για εκείνον,ακόμα και όσα δεν ξέρει ο ίδιος για τον εαυτό του.

6. Πρόβαρε το θρυλικό 'Σάκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!!!!'.Όσο δύσκολο κι αν είναι να πετύχεις τον τόνο του ουρλιαχτού,κάποια στιγμή θα τα καταφέρεις.

7. Πήγαινε αγόρασε ό,τι κυκλοφορεί με την υπογραφή του.Από τσίχλες,μέχρι παγωτό τώρα που άνοιξε και ο καιρός.

8. Ανέβασε στο FB φωτογραφίες του,βίντεο,κάνε μέχρι και γκρουπ θαυμαστών για εκείνον.Κανείς δεν θα σου πει ΤΙΠΟΤΑ!

9. Μίσησε άφοβα την Κάτια που στον έκλεψε μέσα από τα χέρια σου.Δεν πρόκειται να σου κρατήσει κακία.Αντίθετα θα το καταευχαριστηθεί!

10. Πήγαινε να τον συναντήσεις.Ακολούθησέ τον παντού.Έχεις το δικαίωμα να τον φιλήσεις,να του ξεσκίσεις το μπλουζάκι,να πιάσεις τους κοιλιακούς του,να πάρεις ένα κομμάτι από το μποξεράκι του για ενθύμιο,να τον αποθεώσεις ΑΦΟΒΑ!Θα του αρέσει!!!

11. Χτύπα τατού με το όνομά του και ζήτησέ του να σου υπογράψει στο στήθος σου.Θα δεχτεί.

12. Πες του ότι είναι Θεός! Θα σε ευχαριστήσει κλείνοντάς σου το μάτι και θα χαμογελάσει πιο πλατιά κι από τον Αλέξανδρο Πετρίδη.

1 σχόλιο: