Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Λαμπερός όπως πάντα

Λαμπερός όπως πάντα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010, 22:00
Τις εντυπώσεις έκλεψε για άλλη μια φορά, ο Σάκης Ρουβάς, στην έναρξη των live του «X-Factor».

Φορώντας ένα σκουρόχρωμο κοστούμι και μαύρα γυαλιά ηλίου, ηλέκτρισε τις νεαρές κοπέλες που κατέκλυσαν το στούντιο.

Κορυφαία στιγμή για τις «ρουβίτσες», όταν ο αγαπημένος τους Sakis, έβγαλε τα γυαλιά και τους τα πέταξε!
Video: Η πρεμιέρα του X-Factor

Video: Η πρεμιέρα του X-Factor


Ξεκίνησε πριν από λίγη ώρα το X-Factor Round B, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Σάκης Ρουβάς στην έναρξη του show, πριν καν καλωσορίσει τους κριτές! Με «φρεσκοκουρεμένο» κοντό μαλλί, ο παρουσιαστής έκανε για ακόμη μια φορά μια δυναμική έναρξη ανεβαίνοντας στην σκηνή και τραγουδώντας το Satisfaction των The Rolling Stones.
Με τον Σάκη Ρουβά να ερμηνεύει Rolling Stones έκαναν πρεμιέρα τα live του «X Factor»! Φρεσκοκουρεμένος, φορώντας μαύρο κουστούμι χωρίς γραβάτα και μαύρα γυαλιά ηλίου, ο Έλληνας σταρ καλωσόρισε το κοινό στο talent show και έδωσε το σύνθημα... «έτοιμοι; Πάααμε»!

Ο νέος κύκλος του «X Factor» ξεκίνησε με τους διαγωνιζόμενους να τραγουδούν έξω από το στούντιο και σταδιακά να μας οδηγούν στο εσωτερικό του, δίνοντας «πάσα» στον Σάκη.

To «I Cant Get No (Satisfaction)» των Rolling Stones τραγούδησε ο οικοδεσπότης, οι κάμερες γύριζαν γύρω του, τα φώτα αναβόσβηναν και οι Ρουβίτσες... ούρλιαζαν όσο πιο δυνατά μπορούσαν!

«Κυρίες και κύριοι καλώς ήλθατε στο μεγαλύτερο μουσικό πάρτι της τηλεόρασης», είπε ο Σάκης και παρουσίασε επί σκηνής την Κατερίνα Γκαγκάκη, τον Νίκο Μουρατίδη, τον Γιώργο Λεβέντη και τον Γιώργο Θεοφάνους.

Μάλιστα, ο Sakis αστειεύτηκε λέγοντας «δεν βλέπω τα γάντια του μποξ. Πού είναι;» για να του απαντήσει ο Μουρατίδης «τα χρησιμοποιήσαμε αυτά»!

Την σκυτάλη πήραν οι διαγωνιζόμενοι, παρουσιάζοντας επί σκηνής τα τραγούδια τους και ακούγοντας τα σχόλια των κριτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου