Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

Και ο Σάκης, υποψήφιος!

Και ο Σάκης, υποψήφιος!
Ποιες Δημοτικές και ποιες Περιφερειακές εκλογές παιδιά, εδώ περιμένουμε τα αποτελέσματα των MTV Video Music Awards, όπου υποψήφιος σε αυτά είναι ο Σάκης Ρουβάς!

Ο Sakis ψηφίστηκε για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στα MTV VMA 2010 στην κατηγορία Best European Act. Η ψηφοφορία που έκλεισε στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής (07/11) έγινε μέσω ίντερνετ και τα τελικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν γύρω στις 23:00 το βράδυ. Τα βραβεία θα απονεμηθούν σε μία φαντασμαγορική βραδιά που έχει διοργανώσει στo Caja Magica της Μαδρίτης το MTV, το μεγαλύτερο μουσικό κανάλι στον κόσμο.

Παρουσιάστρια της βραδιάς θα είναι η ηθοποιός Eva Longoria, η οποία μάλιστα, αναμένεται να εμφανιστεί με παραπάνω από μία δημιουργίες, δια χειρός… Victoria Beckham! Η πρωταγωνίστρια της σειράς Νοικοκυρές σε απόγνωση δηλώνει ενθουσιασμένη που θα την ντύσει η σύζυγος του David Beckham, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις στιλιστικές της επιλογές, ως οικοδέσποινα του σόου. «Ισχύει ότι θα φορέσω δημιουργίες της Victoria πάντως. Δεν μπορώ να σας πω όμως τίποτα άλλο», δήλωσε, προσθέτοντας ότι είναι ενθουσιασμένη με τον αποψινό διαγωνισμό.   

Από το κόκκινο χαλί που έχει ήδη στρωθεί έξω από τον χώρο όπου διεξάγεται η απονομή, αναμένεται να παρελάσει ένας γαλαξίας αστέρων της σοουμπιζ, με την Katy Perry και την Lady Gaga να ηγούνται του πολυπληθούς σχήματος προσωπικοτήτων που έχουν ήδη προσκληθεί. Ανάμεσα στα βραβεία, ξεχωρίζει αυτό που θα λάβει ο Bon Jovi, για την προσφορά του ως Παγκόσμιο Είδωλο.

Ο Σάκης Ρουβάς ήταν εκείνος που αναδείχτηκε, μέσω ψηφοφορίας, Best Greek Act απέναντι στιςΜέλισσες, τον Μύρωνα Στρατή, τους Stavento και τους Vegas, να εκπροσωπήσει την χώρα μας στον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με άλλους 20 καλλιτέχνες από όλη την Ευρώπη - μεταξύ των οποίων ο Enrique Iglesias, η Marina and the Diamonds, η Inna και ο Dima Bilan - και διεκδικεί το βραβείο Best European Act στα MTV EMA 2010. Εν αναμονή λοιπόν των αποτελεσμάτων, για τα οποία ευχόμαστε στον Σάκη τα καλύτερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου