Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

O Σάκης Ρουβάς μιλάει στο People

Σάκης Ρουβάς
Ο Σάκης Ρουβάς, 38, ξυπνάει νωρίς το πρωί, παίζει με την Αναστασία, 2, στο σπίτι τους στο Νέο Βουτζά, φροντίζει τη σύντροφό του Κάτια Ζυγούλη, 32, και συζητάει με τους συνεργάτες του
για τα θέματα που έχουν προκύψει σε σχέση με το X-Factor, τις εμφανίσεις του στο Αθηνών Αρένα, τη Sakis Rouvas collection, το σύλλογο «Ελπίδα», στον οποίο είναι αγγελιοφόρος και άλλους τομείς με τους οποίους ασχολείται. Μια ολοκληρωμένη εικόνα ενός σταρ!

O Σάκης Ρουβάς μιλάει στο People

Ο όρος sex symbol σε ακολουθεί από την αρχή της καριέρας σου. Συμφωνείς με αυτό; Αισθάνεσαι sexy;
H αίσθηση του sexy δεν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση, αλλά με την ενέργεια που εκπέμπεται. Η ανταλλαγή ενέργειας με τον κόσμο και η επικοινωνία που έχουμε είναι αυτή που με ανεβάζει, με απογειώνει. Οι τίτλοι και οι όροι δεν προσδιορίζουν αυτό που νιώθω, αλλά αυτό που εισπράττω από τον κόσμο.

Τραγουδάς στο Αθηνών Αρένα, παρουσιάζεις για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Χ-factor και παράλληλα δημιουργείς μια σειρά με ρούχα. Σου μένει καθόλου ελεύθερος χρόνος ανάμεσα σε όλα αυτά;
Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να ασχολούμαι δημιουργικά με πράγματα που με γεμίζουν. Με τόσα διαφορετικά πράγματα παράλληλα, βρίσκομαι σε διαρκή εγρήγορση, δεν επαναπαύομαι ποτέ. Αυτό εξισορροπεί την έλλειψη ελεύθερου χρόνου, γιατί στο τέλος νιώθω τυχερός που μπορώ να κάνω αυτά που με ενδιαφέρουν και τα οποία βρίσκουν ανταπόκριση.

Τι λένε για τον Σάκη οι συνεργάτες του:
«Ο Σάκης είναι ο πιο κεφάτος άνθρωπος!  Όταν έρχεται στο live του X-Factor, είναι ο πιο άνετος και ο πιο ενθουσιώδης απ’ όλους μας. Έχει συνεχώς ανεβασμένη και πειραχτική διάθεση! Για μένα, είναι ο ιδανικός συνεργάτης γιατί πάντα έχει ξεκάθαρο στόχο του τι θέλει να κάνει. Το μόνο ελάττωμά του είναι η τελειομανία του. Μπορεί αυτό να γίνει κουραστικό για τους συνεργάτες του, αλλά θέλει πάντα να κάνει και να δίνει το καλύτερο που μπορεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου