Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Απίστευτο! Ποιους διάσημους Έλληνες γνωρίζει η Britney Spears;

Απίστευτο! Ποιους διάσημους Έλληνες γνωρίζει η Britney Spears;

Απίστευτο! Ποιους διάσημους Έλληνες γνωρίζει η Britney Spears;

Μια σπάνια συνέντευξη για τα Ελληνικά δεδομένα έδωσε η πριγκίπισσα της pop διεθνούς μουσικής σκηνής, Britney Spears. Η τραγουδίστρια μίλησε για τη δουλειά της, την οικογένειά της, το πώς βλέπει τη μουσική βιομηχανία και το πώς βίωσε την επιτυχία από τόσο μικρή ηλικία. Πιο συνειδητοποιημένη από κάθε φορά, η Britney, δήλωσε πως τα πάντα για εκείνη είναι τα παιδιά της και πως δεν έχει μετανιώσει στιγμή για το περιβόητο φιλί της με την Μαντόνα, απεναντίας θα το ξαναέκανε. Και κάπου εκεί η κουβέντα έφτασε στην Ελλάδα και στους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Britney Spears παραδόξως δεν έχει επισκεφτεί ποτέ τη χώρα μας. Ο λόγος; «Πραγματικά δεν ξέρω γιατί! Πάντα ήθελα να έρθω εκεί! Έχω δει φωτογραφίες και είναι τόσο όμορφα!! Θα έρθω σίγουρα μια μέρα!» Για την Ελλάδα όπως ήταν αναμενόμενο έχει ακούσει για τη νυχτερινή διασκέδαση και για τα νησιά μας.
Είπε χαρακτηριστικά: «Έχω ακούσει πολύ καλά πράγματα για την νυχτερινή ζωή της Ελλάδας και ότι είναι η τέλεια χώρα για διακοπές! Έχω επίσης ακούσει ότι οι Έλληνες άνδρες μένουν με τους γονείς τους μέχρι να γίνουν 30!! Τέλος, ξέρω και την λέξη μαλ..ας!» Ενώ όταν την ρώτησαν αν γνωρίζει κάποιους Έλληνες καλλιτέχνες και αν της αρέσει κάποιο Ελληνικό τραγούδι προς έκπληξη όλων απάντησε: «Ξέρω την Καλομοίρα, τον Sakis, την Έλενα Παπαρίζου και τη Νάντια Μπουλέ! Από τραγούδια αγαπώ το Secret Combination της Καλομοίρας!»
Μεγαλεία η Νάντια Μπουλέ… μπορεί το «Top Chef» να υστερεί στα νούμερα τηλεθέασης αλλά η παρουσιάστρια…. Μέχρι την Αμερική έφτασε η χάρη της! Ας ελπίσουμε πως δεν θα το δει η Μανωλίδου και ζητήσει από το Mega να γίνουν γυρίσματα του «Master Chef» και στην Αμερική! πηγή: tralala
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου